Des Cloches

Des Cloches Udstillinger
På udstillingen vil Marianne Grønnow vise en række nye malerier under titlen Des Cloches. Disse malerier er i udgangspunktet inspireret af klokker, der kan indvarsle begivenheder eller være klokker, der giver tegn til at begynde en meditation. Billeder til ro og kontemplation. Marianne Grønnow vil også vise ældre relaterede værker samt en installation.
Katrine Ring vil komponere et særligt lydværk.

Dato:
Fre. d. 18. aug. - Søn. d. 15. okt.

Tidspunkt:
Åbningstid alle dage 11-17 (fra okt. 13-17)

Sted:
Himmerlands Kunstmuseum, Søndergade 44, 9600 Aars
Se på kort...

Arrangør:
Himmerlands Kunstmuseum, Søndergade 44 9600 Aars, 98623577, mail@museumscenteraars.dk, http://www.museumscenteraars.dk
Hjemmeside:
http://www.vesthimmerlandsmuseum.dk

Pris:
Entre 40 kr.

Billetter:

Bladet KulturThit


Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 29.9., så kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail: kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Sidste nyt

Nyheder

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS