Demens – du kan gøre en forskel

Foredrag
Drømmer du om at gøre en livsvigtig forskel? Til foredrag på Vesthimmerlands Biblioteker kan du blive klogere på, hvordan du som frivillig kan bidrage til at øge livskvaliteten for demensramte, nedbryde fordomme og udskyde sygdommens udvikling. Demens kaldes ofte de pårørendes sygdom, så hør også om, hvordan livet forandres for de pårørende.
Dato:
Tor. d. 12. okt.

Tidspunkt:
kl. 15.30-17.00

Sted:
Vesthimmerlands Biblioteker - Aars. Søndergade 24, 9600 Aars,
Se på kort...

Arrangør:
Vesthimmerlands Biblioteker, 99668510, peh@vesthimmerland.dk, http://vhbib.dk
Sundhedscenter Vesthimmerland, Fredensvej 4 9640 Farsø, 99668200, sto@vesthimmerland.dk, http://www.sundhedscentervesthimmerland.dk
Hjemmeside:
http://www.vhbib.dk

Pris:
Gratis

Billetter:

Bladet KulturThit


Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 29.9., så kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail: kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Sidste nyt

Nyheder

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS