Thit – og den elskede og hadede storebror Johannes V!

Foredrag
Jens Andersen, forfatter til "Thit – den sidste Valkyrie", vil fortælle og gennem Thit give et spændende blik på barndomshjemmet, forældrene, familien, byen Farsø, Himmerland og - ikke mindst - den elskede og hadede storebror Johannes!
I forbindelse med foredraget vil Vesthimmerlands Museum lave en mindre udstilling omkring den kommode, hvori Johs. V. (og måske også Thit!) sov i deres første tid.

Dato:
Man. d. 5. mar.

Tidspunkt:
19.00

Sted:
Vesthimmerlands Museum, Søndergade 44, 9600 Aars
Se på kort...

Arrangør:
Vesthimmerlands Museumsforening, Vesthimmerlands Museum Søndergade 44 9600 Aars, 98623577, http://www.museumscenteraars.dk
Hjemmeside:
http://www.vesthimmerlandsmuseum.dk/

Pris:
60 kr.

Billetter:

Bladet KulturThit


Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 29.9., så kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail: kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Sidste nyt

Nyheder

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS