Børneteater & Pizza: Babusjka

For hele familien, Teater
Tag familien med til teater for de 3-8-årige. Severinsen samler på dukker, og Babusjka er den fineste og måske den største i hele verden. Babusjka skal trækkes op hver dag, så hun ikke ruster. Det sørger Severinsen så for, og straks begynder en hel forestilling inde under Babusjkas skørt med artisteri og gøgl, dans, sang og pølser i lange baner. Efter stykket serveres der pizza på biblioteket.
Dato:
Tir. d. 23. jan.

Tidspunkt:
kl. 17.00

Sted:
Vesthimmerlands Biblioteker - Løgstør. Fredensgade 7, 9670 Løgstør,
Se på kort...

Arrangør:
Vesthimmerlands Biblioteker, 99668510, peh@vesthimmerland.dk, http://vhbib.dk
Hjemmeside:
http://www.vhbib.dk

Pris:
30 kr.

Billetter:

Bladet KulturThit


Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 29.9., så kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail: kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Sidste nyt

Nyheder

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS