Børneteater & pizza: Hønes første æg

Børneteater & pizza: Hønes første æg For hele familien, Teater
Tag familien med til teater for de 2-6-årige. Høne venter sig, men hvor skal hun lægge sit æg? Heldigvis møder Høne Egern, som gerne hjælper. Men Egern tager munden for fuld, da han forsøger at opdrage Kylling. ”Hønes første æg” er en sjov musikalsk og poetisk forestilling om at være den store og samtidig den lille. Efter stykket serveres der pizza.
Dato:
Tor. d. 15. mar.

Tidspunkt:
kl. 17.00

Sted:
Vesthimmerlands Biblioteker - Farsø. Frederik IX´s Plads 3, 9640 Farsø
Se på kort...

Arrangør:
Vesthimmerlands Biblioteker, 99668510, peh@vesthimmerland.dk, http://vhbib.dk
Hjemmeside:
http://www.vhbib.dk

Pris:
30 kr.

Billetter:

Bladet KulturThit


Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 29.9., så kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail: kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Sidste nyt

Nyheder

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS