”Det var en mørk og Stormfuld aften..”

Forfatterne bag En mørk og stormfuld aften: Jørgen Sørensen og Bjørn Veng Forfatterne bag En mørk og stormfuld aften: Jørgen Sørensen og Bjørn Veng Teater
Alt ånder fred i den lille by ved hovedvejen, men snart brydes idyllen af et højrøstet københavnerpar, byens alt-mulig-dame, en vejrudsigt, der lover snestorm og en mejerist, som er på krigsstien.
Kabaretten byder på kendte sange med tilknytning til de temmelig meget uforudsete begivenheder, som byens indbyggere bliver hvirvlet ind i.

Dato:
Ons. d. 14. mar. - Lør. d. 17. mar.

Tidspunkt:
kl. 19.30

Sted:
Knaberscenen, Knabergården, Aagade 1, 9620 Aalestrup
Se på kort...

Arrangør:
Membranen, Højtoften 21, 22269074, dpaagaard@msn.com, http://www.membranen.dk
Hjemmeside:
http://www.membranen.dk

Pris:
Ukendt

Billetter:

Kontakt

Hvis du har brug for hjælp til at indtaste dit arrangement eller andre spørgsmål vedr. OplevVesthimmerland, kan du kontakte Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf. 9966 8512 / 9966 8534 eller mail: aseg@vesthimmerland.dk

Bladet KulturThit

KulturThit nr. 4, 2018Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 3. oktober, så kontakt hurtigst muligt Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf.: 99 66 85 12 eller på mail: aseg@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS