DM I BRYDNING

Events
Dansk Brydeforbund og Aars Brydeklub arrangere de Danske Mesterskaber i brydning i Idrætscenter Østermarken, Hal 1, Lørdag den 17. og søndag den 18 marts 2018.
Der er deltagere i følgende grupper: Drenge – Ungdom – Junior – Piger og Kvinder
Der bliver kæmpet i både Græsk/Romersk og i Fristil.
Der startes hver dag kl. 09:45 med Indmarch og stævnestart kl. 10:00.
Alle er velkommen – der ar gratis adgang

Dato:
Lør. d. 17. mar. - Søn. d. 18. mar.

Tidspunkt:
Hver dag fra kl. 09:45

Sted:
Idrætscenter Østermarken hal 1

Arrangør:
Aars Brydeklub, 20403662, birgerpedersen@mail.dk
Hjemmeside:
http://www.aars-brydeklub.dk

Pris:
Gratis

Billetter:

Kontakt

Hvis du har brug for hjælp til at indtaste dit arrangement eller andre spørgsmål vedr. OplevVesthimmerland, kan du kontakte Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf. 9966 8512 / 9966 8534 eller mail: aseg@vesthimmerland.dk

Bladet KulturThit

KulturThit nr. 4, 2018Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 3. oktober, så kontakt hurtigst muligt Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf.: 99 66 85 12 eller på mail: aseg@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS