Ghita - en diva i konstant forandring

Foredrag, Musik
Samtaler om Ghitas liv og karriere krydret med musik.

En aften med Ghita Nørby og Lars Hannibal. Oplæsning, guitar-highlights og ikke mindst de to kunstneres samtaler om de aktuelle emner inden for kunst og kultur, der optager dem. Ghita reflekterer over sin lange karriere og sine roller indenfor film, TV-dramatik og teater. Ærlige og inspirerende tanker over et langt levet liv.

Dato:
Tor. d. 8. mar.

Tidspunkt:
kl. 19.15 - 20.45

Sted:
Aars Rådhus, Vestre Boulevard 7, 9600 Aars

Arrangør:
Vesthimmerlands Kommune, Vestre Blvd. 7, 9600 Aars, 99667000, kommunikation@vesthimmerland.dk, http://www.vesthimmerland.dk
Hjemmeside:
 

Pris:
50 kr.

Billetter:

Kontakt

Hvis du har brug for hjælp til at indtaste dit arrangement eller andre spørgsmål vedr. OplevVesthimmerland, kan du kontakte Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf. 9966 8512 / 9966 8534 eller mail: aseg@vesthimmerland.dk

Bladet KulturThit

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 28. juni, så kontakt hurtigst muligt Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf.: 99 66 85 12 eller på mail: aseg@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS