Åbning af Kulturuge 10

Aalborg Symfoniorkester på erhvervsskolerneAalborg Symfoniorkester på erhvervsskolerne Musik
Få en Ahaoplevelse ud over det sædvanlige når Vesthimmerlands
nye kulturuge åbner ved et brag af en begivenhed. Kom helt tæt på Aalborg Symfoniorkesters 65 musikere og deres klassiske instrumenter,
når de spiller sammen med LEGO Mindstorms, erhvervscases, landbrugsmaskiner, murværk,
biler og trækonstruktioner akkompagneret af lugten fra 3D printere, hydraulikolie,
cement, diesel og høvlspåner.

Dato:
Lør. d. 3. mar.

Tidspunkt:
KL. 12.30 - 15.00

Sted:
Erhvervsskolerne Aars
Se på kort...

Arrangør:
Vesthimmerlands Kommune - Kultur og Fritid, 99668405, maf@vesthimmerland.dk
Hjemmeside:
http://www.facebook.com/kulturugenAha

Pris:
Gratis

Billetter:

Kontakt

Hvis du har brug for hjælp til at indtaste dit arrangement eller andre spørgsmål vedr. OplevVesthimmerland, kan du kontakte Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf. 9966 8512 / 9966 8534 eller mail: aseg@vesthimmerland.dk

Bladet KulturThit

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 28. juni, så kontakt hurtigst muligt Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf.: 99 66 85 12 eller på mail: aseg@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS