"Jensen og Naturen" - særudstillingen på Johs. V. Museet

Udstillinger
Med fotos fra Johannes V.'s egne albums og malerier af bl.a. de fynske malere sætter udstillingen fokus på den store forfatters naturbegejstring og hans politiske engagement i fredningssagen.
Fernisering lørd. d. 7. april kl.14.00
Festale v. Chr. Mejdahl, fhv. formand for folketinget.
Der serveres vin og kanapeer.
Entré: Medlemmer 50 kr., andre 70 kr.

Dato:
Lør. d. 7. apr. - Ons. d. 31. okt.

Tidspunkt:

Sted:
Johs. V. Jensen Museet, Søndergade 48, 9640 Farsø
Se på kort...

Arrangør:
Johannes V. Jensen Museet , Søndergade 48 9640 Farsø , 98 66 67 88 , johannesvjensenmuseet@gmail.com, http://www.johannesvjensenmuseet.dk
Hjemmeside:
http://www.johannesvjensenmuseet.dk

Pris:
40 kr. efter d. 7.april, gratis for børn

Billetter:

Kontakt

Hvis du har brug for hjælp til at indtaste dit arrangement eller andre spørgsmål vedr. OplevVesthimmerland, kan du kontakte Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf. 9966 8512 / 9966 8534 eller mail: aseg@vesthimmerland.dk

Bladet KulturThit

KulturThit nr. 1, 3. årgang - 2019Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 10. januar, kontakt hurtigst muligt Malene Bonderup Wennerlin på 9966 8826 eller mbs@vesthimmerland.dk, og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS