Mal Med Pistoler

Mal Med Pistoler FlyerMal Med Pistoler Flyer For børn, For hele familien
Kickstart din weekend med en sjov og anderledes workshop med dit barn. Via musik, leg og billedkunst hygger og fordyber I jer sammen, og slutter af med fællespizza.
Vi leger med og går på opdagelse i farver & musik. Sammen med dit barn, skaber I anderledes billeder med bevægelse, limpistoler og akvarelfarver. Billederne får I med hjem, sat i en ramme klar til at blive sat op på væggen. Maks 12 par

Dato:
Fre. d. 1. jun.

Tidspunkt:
16.30 - 18.30

Sted:
Vesthimmerlands Biblioteker - Aars. Søndergade 24, 9600 Aars,
Se på kort...

Arrangør:
Kulturskolen Vesthimmerland, Postbox 55 9670 Løgstør, 99668825, kulturskolen@vesthimmerland.dk, http://www.kulturskolenvesthimmerland.dk
Hjemmeside:
 

Pris:
75,- pr. næse

Billetter:

Kontakt

Hvis du har brug for hjælp til at indtaste dit arrangement eller andre spørgsmål vedr. OplevVesthimmerland, kan du kontakte Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf. 9966 8512 / 9966 8534 eller mail: aseg@vesthimmerland.dk

Bladet KulturThit


Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 5.1., så kontakt hurtigst muligt Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf. 99 66 85 12 eller på mail: aseg@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS