Kransenedlægning

Andet
Kransenedlægning ved mindestenen for Jørgen Chr. Jensen i anlægget ved den tidligere Politistation/Bredgade. Hundredåret for Første Verdenskrigs afslutning højtideligholdes ved mindestenen efterfulgt af et kort møde i Klubben, hvor Lokalhistorisk Forening byder på en kop kaffe/te med brød.
Dato:
Søn. d. 11. nov.

Tidspunkt:
kl. 11.00

Sted:
Mindestenen for Jørgen Chr. Jensen, anlægget v. den tidl. politistation/Bredgade, 9670 Løgstør
Se på kort...

Arrangør:
Lokalhistorisk Forening for Løgstør og Omegn, Øster Alle 20 9670 Løgstør, 30992300, 2kah@mail.dk
Hjemmeside:
 

Pris:
Gratis

Billetter:

Kontakt

Hvis du har brug for hjælp til at indtaste dit arrangement eller andre spørgsmål vedr. OplevVesthimmerland, kan du kontakte Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf. 9966 8512 / 9966 8534 eller mail: aseg@vesthimmerland.dk

Bladet KulturThit

KulturThit nr. 4, 2018Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 3. oktober, så kontakt hurtigst muligt Annesophie Elkjær-Gregersen på tlf.: 99 66 85 12 eller på mail: aseg@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS