Det der er tilbage
Tingene, minderne, historierne . det der er tilbage, når én, der stod os nær, er gået bort, udforskes af en performer og en operasanger. En anderledes teateroplevelse, der får os til at tænke på nogen, vi selv har mistet. Forestillingen arrangeres i samarbejde med Ranum-Malle-Vilsted kirker, menighedsråd og præst og efterfølges af snak med de optrædende og præsten om det at miste.
Kategori Teater Sted Ranum Kirke
Se på kort...
Startdato Tor. d. 14. sep. 2017 Slutdato Tor. d. 14. sep. 2017
Tidspunkt Kl. 18.00 Pris 100 kr.
Arrangør Vesthimmerlands Teaterforening, Kongeportsvej 10, 9640 Farsø, 21493424, vhtf@hotmail.com, http://www.vesthimmerlandsteaterforening.dk
Hjemmeside http://www.vesthimmerlandsteaterforening.dk
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign