Jægerne
Jægerne har hverken jagttegn eller jagtinstinkt. Men de har et ærinde. De vil genfinde deres indre urmenneske og selvrespekt. Teater O præsenterer en skarpladt og skydegal satirekomedie om manden og hans famlen efter identitet. Hans plads i samfundet sættes på spidsen i denne absurde historie om frihedslængsel, ansvarsfralæggelse og en desperat søgen efter meningen med det hele.
Kategori Teater Sted Vesthimmerlands Musikhus ALFA, Jyllandsgade 54, 9600 Aars
Se på kort...
Startdato Tor. d. 05. okt. 2017 Slutdato Tor. d. 05. okt. 2017
Tidspunkt Kl. 19.30 Pris 50-200 kr.
Arrangør Vesthimmerlands Teaterforening, Kongeportsvej 10, 9640 Farsø, 21493424, vhtf@hotmail.com, http://www.vesthimmerlandsteaterforening.dk
Hjemmeside http://www.vesthimmerlandsteaterforening.dk
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign