Mellem himmel og jord
Kom med til spaghetti-arrangement, når Vesthimmerlands Biblioteker slår dørene op til teater for de 3-6-årige og deres familie. Forestillingen tager os med ind i den finurlige Olivias univers, hvor tingene vender lidt på hovedet. En morsom og sanselig fortælling om tålmodighed og utålmodighed. Om at ville og ikke kunne og om fantasi. Det efterfølges af et børnevenligt måltid.
Kategori For hele familien Sted Vesthimmerlands Biblioteker - Løgstør. Fredensgade 7, 9670 Løgstør,
Se på kort...
Startdato Tir. d. 19. sep. 2017 Slutdato Tir. d. 19. sep. 2017
Tidspunkt Kl. 17 Pris 30 kr.
Arrangør Vesthimmerlands Biblioteker, 99668510, peh@vesthimmerland.dk, http://vhbib.dk
Hjemmeside http://www.vhbib.dk
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign