Efterårsudflugt
Turen er inspireret af, at vi fejrer 500 året for Reformationen her i 2017. Derfor kører vi til Børglum Kloster, hvor Stygge Krumpen var biskop for 500 år siden. Her er der rundvisning og vi spiser frokost i Vognporten. Senere besøges Sæby kirke – Vendsyssels smukkeste købstadskirke – bygget omkring 1460.
Broder Berg er guide på turen og i Sæby kirke.
Børglum Kloster
Børglum Kloster
Kategori Ture & udflugter Sted Parkeringspladsen ved Aars gamle Rådhus
Startdato Lør. d. 30. sep. 2017 Slutdato Lør. d. 30. sep. 2017
Tidspunkt 8.30-17.00 Pris 300 kr
Arrangør Vesthimmerlands Museumsforening, Vesthimmerlands Museum Søndergade 44 9600 Aars, 98623577, http://www.museumscenteraars.dk
Støtteforeningen for Johs. V. Jensen Museet, Jeppe Aakjærs Vej 8 9640 Farsø, 98666788, info@johannesvjensenmuseet.dk
Støtteforeningen for Stenaldercentret Ertebølle, 29 62 53 54, steendueholm@gmail.com, http://www.stenaldercenter.dk
Thits Venner, Torvet 1 9640 Farsø, 98631686, info@thitjensen.dk, http://www.thitjensen.dk
Hjemmeside http://www.vesthimmerlandsmuseum.dk/
http://www.vesthimmerlandsmuseum.dk/Stenaldercenter
http://www.jensenmuseet.dk/
http://www.thitjensen.dk/
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign