Middelalderdage på Vitskøl Kloster
 
Kategori Events Sted Vitskøl Kloster, Viborgvej 475, 9681 Ranum
Se på kort...
Startdato Lør. d. 14. okt. 2017 Slutdato Søn. d. 15. okt. 2017
Tidspunkt 10.00 til 17.00 & 10.00 til 16.00 Pris 60 kr. - børn under sværdhøjde gratis
Arrangør Den Levende Middelalder, Kristiansmindevej 10 9670 Løgstør, 98672610, bo54@jacobsen.mail.dk, http://www.vitskolmiddelalderdage.dk
Hjemmeside http://www.vitskolmiddelalderdage.dk/
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 29.9., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign