Jubi-land - også med go-cart
Børn og barnlige sjæle får bogstaveligt talt mulighed for at hoppe ind i efterårsferien, når Messecenter Vesthimmerland åbner dørene til Nordjyllands største hoppe-legeland.

Jubi-Land, der afholdes i Messecenter Vesthimmerland den 17. og 18. oktober – midt i skolernes efterårsferie – byder på spændende oplevelser for alle børn og barnlige sjæle.
Jubi-land
Jubi-land
1 2 3 >>
Kategori Events, For børn Sted Messecenter Vesthimmerland, Messevej 1, 9600 Aars
Se på kort...
Startdato Tir. d. 17. okt. 2017 Slutdato Ons. d. 18. okt. 2017
Tidspunkt Kl. 10.00 - 17.00 Pris kr. 95 for børn (kr. 35 for voksne)
Arrangør Messecenter Vesthimmerland , Messevej 1 9600 Aars, 98624800, info@messevh.dk, http://www.messevh.dk/
Hjemmeside http://messecenteret.dk/arrangementer/jubi-land-2-2-2/
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 29.9., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign