Det dansk-tyske grænseland – version 2.0
Vejen til det danske gik via det dansk-tyske grænseland og konflikterne der. Vejen til det europæiske går via forsoning med denne historie, herunder afklaring af, hvad det danske var, og hvad det skal blive. Foredraget ved generalsekretær for Grænseforeningen Knud-Erik Therkelsen trækker de lange linjer fra etablering af nationalstaten frem til de aktuelle europæiske udfordringer.
Kategori Foredrag Sted Vesthimmerlands Museum, Søndergade 44, 9600 Aars
Se på kort...
Startdato Tor. d. 12. okt. 2017 Slutdato Tor. d. 12. okt. 2017
Tidspunkt 19:00 Pris Gratis
Arrangør Vesthimmerlands Museum , Søndergade 44 9600 Aars, 98 62 35 77, mail@vmus.dk, http://www.vesthimmerlandsmuseum.dk
Hjemmeside http://www.vesthimmerlandsmuseum.dk
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 29.9., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign