Anne Mette Stæhr
Anne Mette Stæhr er født i Aars og mange har fulgt hendes udvikling til en stor fortolker af klavermusik. Hun glædet musikforeningen mange gange siden 1985, hvor hun debuterede.
I år vil hun glæde os med:
Bach: Das Wohltemperiertes Klaver
Schumann: Arabesque
Beethoven: Waldsteinsonaten
Brahms: Uddrag af opus 118
Liszt: Transcendental Etüde i f-mol
Anne Mette Stæhr
Anne Mette Stæhr
Kategori Musik Sted Vesthimmerlands Musikhus ALFA, Jyllandsgade 54, 9600 Aars
Se på kort...
Startdato Søn. d. 29. okt. 2017 Slutdato Søn. d. 29. okt. 2017
Tidspunkt 16.00 Pris 150/75 kr.
Arrangør Vesthimmerlands Musikforening, Att.: Mogens Holm Hvalpsundvej 21, Hornum 9600 Aars, 98661306, mogens_holm@post.tele.dk, http://www.vesthimmerlandsmusikforening.dk
Hjemmeside http://www.vesthimmerlandsmusikforening.dk
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign