(Bog-)rotter på biblioteket
Biblioteket i Aars er helt til rotterne. De kreative bibliotekarer Randi og Mette hækler nemlig sjove bogmærker med rottemotiv. Du kan også lære at fremstille bogmærker, når Mette og Randi deler ud af tips og tricks og fortæller om deres kærlighed til kreative sysler denne hyggelige eftermiddag. Den lokale strikke-/ og hækleklub står også klar med assistance. Medbring gerne egne hæklenåle.
Kategori Andet Sted Vesthimmerlands Biblioteker - Aars. Søndergade 24, 9600 Aars,
Se på kort...
Startdato Tor. d. 26. okt. 2017 Slutdato Tor. d. 26. okt. 2017
Tidspunkt kl. 15.30-17.00 Pris 30 kr. inkl. materialer
Arrangør Vesthimmerlands Biblioteker, 99668510, peh@vesthimmerland.dk, http://vhbib.dk
Hjemmeside http://vhbib.dk
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign