Demens – du kan gøre en forskel
Drømmer du om at gøre en livsvigtig forskel? Til foredrag på Vesthimmerlands Biblioteker kan du blive klogere på, hvordan du som frivillig kan bidrage til at øge livskvaliteten for demensramte, nedbryde fordomme og udskyde sygdommens udvikling. Demens kaldes ofte de pårørendes sygdom, så hør også om, hvordan livet forandres for de pårørende.
Kategori Foredrag Sted Vesthimmerlands Biblioteker - Aars. Søndergade 24, 9600 Aars,
Se på kort...
Startdato Tor. d. 12. okt. 2017 Slutdato Tor. d. 12. okt. 2017
Tidspunkt kl. 15.30-17.00 Pris Gratis
Arrangør Vesthimmerlands Biblioteker, 99668510, peh@vesthimmerland.dk, http://vhbib.dk
Sundhedscenter Vesthimmerland, Fredensvej 4 9640 Farsø, 99668200, sto@vesthimmerland.dk, http://www.sundhedscentervesthimmerland.dk
Hjemmeside http://www.vhbib.dk
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 29.9., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign