Ildsjæle på Hobro Krisecenter
Få hele historien om ildsjælene bag Hobro Krisecenter, når Vesthimmerlands Biblioteker afholder fredagscafé i Aalestrup. Her kan du møde krisecentrets leder Lis Ulnits. Hobro Krisecenter blev etableret i 1995 af en gruppe ildsjæle, og flere af dem er stadig en del af krisecentrets frivilligstab på 30 personer. Hør Lis fortælle om de frivillige kræfter, der sikrer tryghed på centret døgnet rundt.
Kategori Foredrag Sted Vesthimmerlands Biblioteker - Aalestrup. Knabergården 4, 9620 Aalestrup,
Se på kort...
Startdato Fre. d. 13. okt. 2017 Slutdato Fre. d. 13. okt. 2017
Tidspunkt kl. 16 Pris Gratis
Arrangør Vesthimmerlands Biblioteker, 99668510, peh@vesthimmerland.dk, http://vhbib.dk
Hjemmeside http://vhbib.dk
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign