Peddersen og Findus – Rævejagten
Oplev en vaskeægte rævejagt med Peddersen og Findus, når Aars Bibliotek inviterer til gratis teaterforestilling. Kan det lade sig gøre at holde den sultne ræv fra de skræmte høns, – uden brug af vold eller våben? Udelukkende ved hjælp af fælles opfindsomhed og lidt fyrværkeri? Få svaret, når Vesthimmerlands Biblioteker i efterårsferien slår dørene op til teater for de 4-9-årige og deres familier. Peddersen og Findus – Rævejagten
Peddersen og Findus – Rævejagten
Kategori For hele familien Sted Vesthimmerlands Biblioteker - Aars. Søndergade 24, 9600 Aars,
Se på kort...
Startdato Ons. d. 18. okt. 2017 Slutdato Ons. d. 18. okt. 2017
Tidspunkt Kl. 14.00 Pris Gratis
Arrangør Vesthimmerlands Biblioteker, 99668510, peh@vesthimmerland.dk, http://vhbib.dk
Hjemmeside http://www.vhbib.dk
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign