ROMANER & RØDVIN
Elsker du bøger? Og savner du indimellem inspiration til, hvad du skal læse næste gang? Så kom med, når Vesthimmerlands Biblioteker kombinerer to så skønne ingredienser som romaner og rødvin. Resultatet bliver en stemningsfyldt aften spækket med inspiration til din næste store læseoplevelse. Kom med og oplev en hyggelig og anderledes booktalk på Aars Bibliotek.
Kategori Foredrag Sted Vesthimmerlands Biblioteker - Aars. Søndergade 24, 9600 Aars,
Se på kort...
Startdato Tir. d. 31. okt. 2017 Slutdato Tir. d. 31. okt. 2017
Tidspunkt kl. 19-21 Pris Gratis
Arrangør Vesthimmerlands Biblioteker, 99668510, peh@vesthimmerland.dk, http://vhbib.dk
Hjemmeside http://www.vhbib.dk
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign