Aben Osvald og jakelmesteren
Tag familien med til hyggeligt spaghetti-arrangement, når Vesthimmerlands Biblioteker slår dørene op til teater for de 2-6-årige og deres familier. Osvald er en lille, nysgerrig og meget snakkesalig abe. Jakelmesteren har rigeligt at gøre med at få samlet sit dukketeater og komme i gang med dagens forestilling, som netop er historien om Aben Osvald. Stykket efterfølges af et børnevenligt måltid.
Kategori For hele familien Sted Vesthimmerlands Biblioteker - Farsø. Frederik IX´s Plads 3, 9640 Farsø
Se på kort...
Startdato Ons. d. 25. okt. 2017 Slutdato Ons. d. 25. okt. 2017
Tidspunkt Kl. 17.00 Pris 30 kr.
Arrangør Vesthimmerlands Biblioteker, 99668510, peh@vesthimmerland.dk, http://vhbib.dk
Hjemmeside http://www.vhbib.dk
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign