Revyernes Revy
Oplev mangfoldigheden i Vesthimmerlands mange lokalrevyer, når vi slår dørene op til Revyernes Revy. Vi sætter fokus på de mange forestillinger der skabes på lokal basis i hele kommunen. Hver lokalrevy leverer deres allerbedste sketches til en samlet vesthimmerlandsk revycollage. Kom og få rørt lattermusklerne - der er mange gode grin gemt i Vesthimmerland! Revyernes Revy
Revyernes Revy
Kategori Underholdning Sted Vesthimmerlands Musikhus ALFA, Jyllandsgade 54, 9600 Aars
Se på kort...
Startdato Fre. d. 03. nov. 2017 Slutdato Fre. d. 03. nov. 2017
Tidspunkt 20.00 Pris 100,00
Arrangør Vesthimmerlands Musikhus ALFA, Jyllandsgade 54 9600 Aars, 96 98 00 50, info@vmalfa.dk, http://www.vmalfa.dk
Hjemmeside http://vmalfa.dk/arrangementer/2017-11-03/revyernes-revy.aspx
Billetter  

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign