En barndom i helvede - vrede er mit mellemnavn
Følg med Lisbeth Zornig Andersen på en rejse gennem et Underdanmark, der er skjult for de fleste - et sted, hvor normløsheden hærger, og hvor vold, druk og seksuelle overgreb er en del af hverdagen. Hør, hvordan de voksne og systemerne svigtede, mens nogle få af hverdagens helte greb ind. Lisbeth Zornig Andersen
Lisbeth Zornig Andersen
Kategori Foredrag Sted Aalestrup Idrætscenter, Skolevænget 17, 9620 Aalestrup
Se på kort...
Startdato Ons. d. 04. okt. 2017 Slutdato Ons. d. 04. okt. 2017
Tidspunkt kl. 19.00 Pris 50 kr. incl. kaffe.
Arrangør Carpe Diem- Grib Dagen, Aaparken 31 9620 Aalestrup, 21534583 , Pej1947@gmail.com, http://www.carpediemgribdagen.dk
Hjemmeside http://www.carpediemgribdagen.dk
Billetter Ved indgangen
www.himmerlandsbilletten.dk
 

 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 30.6., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign