Her kan du tilmelde dig Oplev Vesthimmerlands nyhedsbrev og få en e-mail, når der kommer
nye arrangementer indenfor de kategorier, du vælger.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Er du allerede tilmeldt, kan du ændre i din profil eller afmelde nyhedsbrevet ved at
indtaste din e-mail-adresse og klikke på Ændre / Afmeld.

E-mail
Vælg kategorier:  
AndetBanko
DebatEvents
FilmFor børn
For hele familienFor unge
ForedragKirkeligt
KurserMotion
MusikSundhed
TeaterTure & udflugter
Ud i naturenUdstillinger
Underholdning 
 ...tilbage til forside
Link til bladet

Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 29.9., så:

  • kontakt hurtigst muligt Katrine Mathiesen på tlf. 99 66 85 23 eller på mail kama@vesthimmerland.dk og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.


Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Om Oplev Vesthimmerland                                                                                                                                                                © Nordjysk Webdesign