Særudstilling Beachwalk med Anette Walther og Glæden ved farver med Anette Frandsen

Summertime af Anette WaltherSummertime af Anette WaltherStrandstemning af Anette WaltherStrandstemning af Anette WaltherSolnedgang af Anette WaltherSolnedgang af Anette WaltherIn the summertime af Anette FrandsenIn the summertime af Anette FrandsenDen grimme ælling af Anette FrandsenDen grimme ælling af Anette FrandsenBobletøser af Anette FrandsenBobletøser af Anette Frandsen Udstillinger
Galleri Himmerland byder på endnu en særudstilling, hvor Anette Walther udstiller med hendes sidste nye værker af natur og blomster i skønne farver og formater.
Anette Frandsen med hendes nyeste glade motiver af sjove figurer i stærke farver.
Ud over de 2 nævnte kunstnere, vil der være mulighed for at gå på opdagelse i galleriets øvrige spændende kunstnere.

Dato:
Lør. d. 7. sep. - Søn. d. 29. sep.

Tidspunkt:
Lørdag og søndag kl 11-16

Sted:
Galleri Himmerland, Gattenvej 85, Gatten, 9640 Farsø
Se på kort...

Arrangør:
Galleri Himmerland Gatten, Gattenvej 85 Gatten 9640 Farsø, 40567256, mail@galleri-himmerland.dk, http://www.galleri-himmerland.dk
Hjemmeside:
http://www.galleri-himmerland.dj

Pris:
Gratis

Billetter:

Kontakt

Hvis du har brug for hjælp til at indtaste dit arrangement eller andre spørgsmål vedr. OplevVesthimmerland, kan du kontakte Annesophie Elkjær-Gregersen tirsdage
kl. 10.30-12.30 på tlf. 9966 8531
og torsdage kl. 13.00-15.00 på
tlf. 9966 8512 eller på mail: aseg@vesthimmerland.dk

Bladet KulturThit

KulturThit nr.3 2019Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 28. juni, kontakt hurtigst muligt Malene Bonderup Wennerlin på 9966 8826 eller mbs@vesthimmerland.dk, og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Deadline for indtastning af arrangementer til KulturThit:

FREDAG  D. 8. NOVEMBER – arrangementer, som finder sted i januar, februar og marts 2020

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

Se takster for brug af KulturThit (2019)

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS