Genklang - netværk

Musikere fra trio Nord-SporMusikere fra trio Nord-Spor Debat, Musik
På Genklangs første netværksmøde samles musikere, kulturaktører, kommuner, regionen m.fl. om vision, strategi og konkrete aktiviteter.
Vi vil udbrede ny nordisk musik og folkemusik til flere mennesker. Og etablere samarbejder, hvor musikere, kultur og erhverv bidrager til nytænkning og udvikling.

Støttet af Vesthimmerlands Kommune og Region Nordjylland

Dato:
Fre. d. 15. mar.

Tidspunkt:
kl. 11.30-16.00

Sted:
Vitskøl Kloster, Viborgvej 475, 9681 Ranum
Se på kort...

Arrangør:
Genklang, Genklang - partneradresser: Onkel Dannys Plads 1,Kbh.V & Torvegade 15, Løgstør, 30238878, kontakt@genklang.gg, http://www.genklang.gg
Hjemmeside:
http://www.genklang.gg

Pris:
Gratis, tilmelding senest 13.02

Billetter:

Kontakt

Hvis du har brug for hjælp til at indtaste dit arrangement eller andre spørgsmål vedr. OplevVesthimmerland, kan du kontakte Annesophie Elkjær-Gregersen tirsdage
kl. 10.30-12.30 på tlf. 9966 8531
og torsdage kl. 13.00-15.00 på
tlf. 9966 8512 eller på mail: aseg@vesthimmerland.dk

Bladet KulturThit

KulturThit nr. 2, 2019Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 4. april, kontakt hurtigst muligt Malene Bonderup Wennerlin på 9966 8826 eller mbs@vesthimmerland.dk, og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Deadline for indtastning af arrangementer til KulturThit:

TORSDAG D. 8. AUGUST – arrangementer, som finder sted i oktober, november og december

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

Se takster for brug af KulturThit (2019)

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS