De Vilde Blomsters Dag - Vesterris Plantage og Østerbølle Oldtidsboplads

Ud i naturen, Ture & udflugter
Vi spadserer gennem Vesterris Plantage og skal en tur op på Rishøj, hvorfra det måske kan lade sig gøre at se helt til Lovns Bredning. Turen fortsætter til den 2000 år gamle Oldtidsboplads, hvor naturtypen overdrev, med mange skønne blomster findes. Vi vil sætte navn på flest muligt af de planter vi ser undervejs og fortælle, hvad nogle af den har været brugt til.
Dato:
Søn. d. 16. jun.

Tidspunkt:
kl. 10.00-12.00

Sted:
Vesterrisvej 25, 9620 Aalestrup

Arrangør:
Naturekspeditionen, 30324939 , karin@naturekspeditionen.dk, http://www.naturekspeditionen.dk
Hjemmeside:
http://www. naturekspeditionen.dk

Pris:
Gratis

Billetter:

Kontakt

Hvis du har brug for hjælp til at indtaste dit arrangement eller andre spørgsmål vedr. OplevVesthimmerland, kan du kontakte Annesophie Elkjær-Gregersen tirsdage
kl. 10.30-12.30 på tlf. 9966 8531
og torsdage kl. 13.00-15.00 på
tlf. 9966 8512 eller på mail: aseg@vesthimmerland.dk

Bladet KulturThit

KulturThit nr.3 2019Er KulturThit ikke kommet i postkassen?

Har du ikke modtaget KulturThit d. 28. juni, kontakt hurtigst muligt Malene Bonderup Wennerlin på 9966 8826 eller mbs@vesthimmerland.dk, og oplys den præcise adresse på postkassen, hvor KulturThit ikke er kommet.

Deadline for indtastning af arrangementer til KulturThit:

TORSDAG D. 8. AUGUST – arrangementer, som finder sted i oktober, november og december

Oplev Vesthimmerland

Oplev Vesthimmerland er Vesthimmerlands Kommunes kulturkalender. Her kan du selv oprette information om kulturelle tilbud og begivenheder.

Kulturkalenderen administreres i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker.

Sådan får du et arrangement i KulturThit Arrangementet skal foregå i Vesthimmerland, være af kulturel karakter og det kulturelle element skal fremgå tydeligt af beskrivelsen.

Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt og ikke kræve medlemskab af en forening. Der skal indtastes en fyldestgørende beskrivelse af arrangementet (maksimalt 380 tegn inkl. mellemrum) og vedhæftes et billede eller illustration i god opløsning, som foreningen har rettighederne til at benytte til markedsføring. 

Se takster for brug af KulturThit (2019)

BEMÆRK: Kurser, generalforsamlinger, åbne værksteder og lignende medtages ikke i bladet. Redaktionen forbeholder sig ret til at vurdere, om de enkelte arrangementer opfylder kriterierne.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS